Cautare

5215 de rezultate pentru "scoli postliceale constanta hipocrate" (3.26 secunde)
Un astfel de caz este cel al rambursarilor ilegale de TVA din judetul Constanta, infractiuni derulate la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator.
Dupa ce, de curand, Inspectoratul de Concurenta Constanta a terminat o lucrare al carei scop era acela de a identifica mediul de afaceri constantean in anul 2004, acum institutia este pe punctul de a finaliza o alta lucrare, mult mai complexa, urmarind agentii economici care si-au desfasurat activitatea pe piata judetului Constanta in anul 2005 si inceputul anului 2006.
Strategiile de dezvoltare urbanistica a Zonei Metropolitane Constanta precum si noile reglementari cu privire la intocmirea documentelor cadastrale au fost principalele subiecte abordate in prima parte a Forumului Imobiliar organizat ieri la Hotelul Ibis din municipiul resedinta de judet de Patronatul Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Constanta.
La sfarsitul saptamanii trecute peste 55 de reprezentanti ai companiilor din domeniul transportului naval, logistica, expeditii, importatori si exportatori din Austria si Romania au participat la simpozionul "Portul Constanta - poarta spre Europa", organizat de Compania Nationala ,,Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta (CN APM SA) si "Tina Vienna", companie austriaca de consultanta in domeniul transporturilor.
Datorita conditiilor meteoreologice nefavorabile, Regionala de Transport Feroviar Constanta anunta ca anuleaza, pana la noi dispozitii, trenurile de persoane tr.
Dealerul a fost trezit la realitate de autoritatile de control constantene, Corpul de Control al Primariei Constanta si Inspectoratul Teritorial in Constructii Constanta, care l-au "invitat" la discutii, cu tot cu documentatiile detinute pentru lucrare.
Peste 21 milioane de euro reprezinta investitia pentru construirea si amenajarea celui de-al doilea hypermarket Real din municipiul Constanta, situat pe b-dul Aurel Vlaicu, in apropierea centrului comercial Metro I, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Tjeerd Jegen, directorul general al companiei Real Hypermarket Romania.
vor calatori intre Bucuresti si Constanta pe Autostrada Soarelui. ... La finele lui septembrie 2011 a fost deschisa traficului si cealalta cale de mers, astfel ca pe autostrada s-a putut circula pe patru benzi - catre Constanta si catre Bucuresti.
Autostrada Bucuresti - Constanta a fost finalizata joi; proiectarea obiectivului a inceput in anii ‘80 Lucrarile pentru tronsoanele 6 si 7 ale autostrazii A2, respectiv Cernavoda - Medgidia si Medgidia - Constanta, au fost receptionate oficial joi, autostrada Bucuresti - Constanta fiind in sfarsit finalizata pe toate tronsoanele.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Fetele au evoluat multumitor si asteptam sa jucam la fel si in partida urmatoare, cu Neptun Constanta, echipa mult mai buna, pe care o stim foarte bine, deoarece ne-am intalnit de doua ori in acest sezon", a declarat ieri antrenorul Bogdan Burcea.
Nascut la Sulmona, in Italia, Ovidius a murit la Tomis, Constanta de astazi, dupa un exil hotarat de imparatul Augustus, care a durat opt ani.
MInisterul Gabriel Oprea a plecat spre accident UPDATE Vicepremierul Gabriel Oprea, insotit de o echipa de procurori militari, criminalisti si conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) se deplaseaza in judetul Constanta, arata un comunicat de presa.
Ancheta demarata in urma prabusirii elicopterului SMURD este coordonata de patru criminalisti si doi procurori militari din Bucuresti, dar si de procurorul militar Claudiu Lazar din Constanta. ... Victima a fost resuscitata si dusa la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta.
Decizie definitiva si executorie data de judecatorii Tribunalului Constanta, Gigi Becali a fost eliberat din puscarie.
Acest lucru a fost demonstrat de reactia violenta a profesoarei de educatie civica din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Ecaterina Stroe, care ne-a declarat ca:
La sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta a avut loc ieri, 5 iunie a.c., incepand cu ora 11.00, festivitatea oficiala pentru marcarea Zilei Mondiale a Mediului, la care au participat oficialitati ale judetului precum si parteneri si colaboratori.
Decizia Ministerului Transporturilor de a aduce modificari contractului colectiv de munca, pare sa nemultumeasca angajatii Autoritatii Rutiere Romane, in conditiile in care noile reglementari le interzice specialistilor ARR sa fie asociati sau administratori la firme de transport, sa predea cursuri pentru atestate de transport sau sa aiba scoli de soferi.
Cinci lucrari de arta urbana vor fi pictate de catre voluntari, profesori si Ambasadori ai Culorilor Romaniei pe o suprafata de 3.800 de mp (din care 3.700 mp - vapoarele din Constanta si aprox.
Aproximativ 1500-2000 de cadre didactice constantene isi vor pierde locurile de munca, a declarat vineri, 13 ianuarie a.c., in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la sediul Organizatiei Judetene Constanta a PSD, senatorul social-democrat Cristian Diaconescu.
google-analytics.com